Peste 350 de angajări la IKEA Pallady

1153

 

IKEA South-East Europe recrutează pentru cel de-al doilea magazin din București, care va fi deschis pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57. Candidații interesați să lucreze la viitorul magazin IKEA Pallady pot să aplice pe https://www.IKEA.ro/joburi.

Ce se caută?

Echipa IKEA este în căutare de angajați diverși, realiști, direcți și pasionați de amenajarea şi mobilarea casei, care împărtășesc aceeași viziune: de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni.
Se vor face peste 350 de angajări, posturile disponibile fiind în: vânzări, design interior/visual merchandising, relații clienți și servicii, case de marcat, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și oportunități în serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clienților, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro și în Restaurantul angajaților.
„Suntem în căutare de oameni care împărtășesc atitudinea pozitivă și valorile IKEA Group, care să lucreze cu pasiune împreună cu noi pentru a crea o viață mai bună pentru cei mai mulți oameni. La IKEA Group, puteți face parte dintr-un mediu de lucru informal, plin de inspirație și de voie bună, și cu un ritm rapid de creștere. Te invităm să fii tu însuți întotdeauna la locul de muncă! Ne respectăm reciproc diferențele și suntem curioși și deschiși. Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim”, spune Cas Lachaert, Store Manager IKEA Pallady.

Cum se face selecția

Selectarea angajaților se face în modalitatea obișnuită pentru compania IKEA. După examinarea CV-urilor depuse de candidații selectați, vor urma interviuri telefonice și interviuri față-în-față. Candidații vor trece apoi printr-un proces de testare unde, în afară de abilitățile necesare, va fi evaluată conformitatea valorilor personale ale candidaților cu valorile IKEA.

Cine sunt șefi

Echipa de management a magazinului IKEA Pallady a fost recrutată din februarie 2018 și respectă principiile egalității de gen, cu 50% femei și 50% bărbați în poziții de conducere, iar echipa de middle management este formată în același mod. În plus, mulți colegi de la magazinul IKEA Băneasa au acceptat oportunitatea de a fi avansați în funcție sau de a prelua funcții similare în echipa noului magazin din zona Pallady din Capitală, aflat mai aproape de casele lor.

Motive pentru care să candidezi la un job la IKEA

Oficialii IKEA spun că la această companie oamenii muncesc responsabil, cu multă pasiune și mult entuziasm. Dar și că beneficiile sunt unele de top, cu programe pentru angajați, cu oportunități egale în recrutare, evoluție și dezvoltare pentru toată lumea – indiferent de vârstă, identitate de gen, orientare sexuală, etnie, rasă, naționalitate, religie sau orice altă dimensiune a identității lor.
Pachetul de beneficii este generos – abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară a unei părți din cheltuielile de transport, primă anuală de vacanță, concediu de odihnă suplimentar. Prin programul One IKEA Bonus, toți colegii primesc un bonus de performanță, iar prin programul de loialitate Tack! sunt recompensați colegii care au o vechime mai mare de cinci ani la IKEA, cu o contribuție anuală la planurile lor individuale de pensii.
„Compania sprijină fiecare angajat să se dezvolte cât de mult își dorește, încurajând oamenii să preia diferite atribuții la noul magazin IKEA Pallady. Compania se mândrește cu faptul că un loc de muncă la IKEA poate evolua cu adevărat într-o carieră, cu potențialul de a se transforma într-o experiență globală. De asemenea, pune preț pe viața personală a angajaților și importanța unui echilibru între muncă și familie”, se arată într-un comunicat de presă al companiei IKEA.

Unde este magazinul

Situat în partea de est a Bucureștiului, pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, IKEA Pallady este al doilea magazin IKEA din România. Potrivit estimărilor, va fi deschis la sfârșitul verii 2018, ca urmare a unei investiții de peste 80 de milioane de euro – valoarea totală a terenurilor și a construcțiilor.

10 COMENTARII

  1. Ma numesc Elena si as-i dori foate mult sa fac parte din echipa ikea .Acum momentan sunt angajata casiera la auchan titan, Va Multumesc.

  2. buna seara.ma numesc florentin clim,am depus un cv ,nu am primit raspuns dar cred ca pot sa lucrez in aceasta companie.

  3. Buna ziua as dori sa fac partea din echipa ikea si in acelasi timp imi place sa lucrez ca angajat comercial sa fiu a dispoziția clientului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here