Grădinița lui David angajează două educatoare

94

 

Dacă visul tău este să lucrezi ca educatoare într-o grădiniță unde copiii sunt iubiți, acum ai ocazia să candidezi la un astfel de job. Grădinița lui David (situată pe Intrarea Catedrei nr. 10, sectorul 1, București) își mărește echipa cu două educatoare dornice de formare și perfecționare.

„Ne dorim persoane creative, spontane, cu atitudini pozitive față de propria activitate și față de copii. Comportamentul didactic, însușirile de personalitate, competențele dobândite prin formarea inițială și continuă, experiența, empatia față de copii, capacitatea de a se transpune în lumea fantastică a celor mici, dăruirea și pasiunea în muncă, la care se adaugă și aptitudinile de lider, sunt doar câteva dintre așteptările noastre față de educator”, spune Alexandra Damian, director educativ la Grădinița lui David.

Candidatul ideal este cel care are cunoștințe de pedagogie și psihopedagogie, minimum doi ani de experiență în învățământul de stat/privat sau studii în domeniu. „Dorim oameni perseverenți, consecvenți, care dau dovadă de dăruire, independență și dârzenie în susținerea opiniilor pedagogice, promptitudine în luarea deciziilor, în vederea bunului mers al activității didactice și educative. Profesia de educator este una complexă și nobilă, dificilă și placută, în care «a ști» nu înseamnă nimic dacă nu împărtășești această știință copiilor cu emoție și forță spirituală”, mai explică Alexandra Damian.

 

Educatoarele care vor obține cele două joburi au mesele incluse, beneficiază de bonusuri, prime semestriale și de salariu atractiv, negociabil, cu posibilitate de mărire după primele trei luni.
CV-urile sunt așteptate la adresa de e-mail alexamaria.damian@yahoo.com, iar detalii se pot obține la numărul de telefon 0769.245.552. Despre grădiniță se pot afla mai multe accesând http://www.gradinitaluidavid.ro/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here