The Concert – Drive In, de pe 26 până pe 28 iunie

360

În perioada 26-28 iunie, în Capitală, în parcarea principală de la Romexpo, va avea loc The Concert – Drive In, cel mai mare concert drive-in din țară. După o perioadă lungă în care nu s-au întâlnit cu fanii, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar sunt nerabdători să-și întâlnească din nou publicul, să urce pe scenă și să creeze show-uri speciale pentru fani.
Spectatorii vor putea asculta concertele prin intermediul sistemului audio din mașinile personale, pe o frecvență care va fi comunicată la fața locului. Aplauzele vor fi înlocuite de data aceasta de sunetul claxonului.
Concertele vor fi live, pe scenă, iar organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună, prin intermediul ecranelor video, care vor fi poziționate atât la nivelul scenei, cât și în zona în care vor staționa mașinile.
Biletele puse în vânzare sunt per mașină. În fiecare mașină sunt permise maximum patru persoane care fac parte din aceeași familie. Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.
Biletele se găsesc pe iabilet.ro și costă 149 de lei/mașină/zi la categoria A și 99 de lei/mașină/zi la categoria B.

Programul concertului

26 iunie – Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen
27 iunie – INNA, Irina Rimes, The Motans
28 iunie – Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane, Oscar

Accesul se va face începând cu ora 19:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here