Se caută un consultant de turism

98

 

O companie din București are disponibil un job de consultant de turism. Angajatorul dorește o persoană deschisă, sociabilă, pasionată de călătorii, organizată, orientată către client, comunicativă și aptă să lucreze în echipă.

Consultantul de turism este de preferat să aibă experiență în rezervarea de bilete de avion în sistemul Amadeus (absolvirea cursurilor Amadeus reprezintă un plus), cunoștințe de lucru în sistemele de rezervări ale tour-operatorilor germani sau dorința și abilitatea de a le învăța într-un timp scurt. Se mai cer foarte bune cunoștințe de limba engleza (vorbit și scris) și cunoștințe de bază de limba germană (înțelegerea și traducerea ofertelor din cataloagele tour-operatorilor germani).

Candidatul ideal la postul de consultant de turism are dorință de învățare și perfecționare profesională, experiență minimum un an în cadrul unei agenții de turism, cunoștințe foarte bune de operare PC (Windows, MS Office) și de geografie.
Studiile absolvite pot fi medii sau superioare.

Ce face un consultant de turism?

Dacă vei fi angajat, vei avea de făcut rezervări de bilete de avion în sistemul Amadeus și low cost, vei prezenta și vinde produse turistice, vei consilia clienții în alegerea serviciilor turistice externe (pe baza cataloagele de oferte externe ale tour-operatorilor germani), vei urmări derularea acțiunilor turistice și vei întocmi documentele fiscale, contractul de prestare servicii turistice și documentele de călătorie.

Program flexibil și specializare profesională

Dacă reușești să fii cooptat în firmă, vei avea parte de un mediu de lucru modern și plăcut, într-un sistem profesionist, bazat pe comunicare și munca în echipă. Totodată, vei avea parte de o activitate diversă (oferte personalizate pentru numeroase destinații din toată lumea), ce stimulează acumularea permanentă de cunoștințe și descoperirea de destinații noi și împiedică plafonarea. Nu în ultimul rând, vei beneficia de specializare profesională în vederea dezvoltării unei cariere în turism.

CV-urile sunt așteptate la adresa de e-mail camelia@hashera.ro.

Photo by Joshua Earle on Unsplash

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here