Se caută muncitori în construcții. Salarii de la 3.200 de lei

652

Compania de construcții CON POL-RO SERV face angajări. Sunt disponibile 10 posturi, pentru joburi ca montator pereți gips carton (rigipsar), zidar, zugrav, finisor interioare exterioare (faianță, gresie, marmură, granit), lăcătuș în construcții (sudură structură metalică, alucobond), electrician, instalator sanitar, toate în București/Ilfov.
Se cer experiență de lucru (în domeniul construcțiilor și mentenanței) și calificări, dovedite cu diplomă. Deținerea permisului de conducere categoria B constituie un avantaj.

“Salariul pornește de la 3.200 lei net și poate ajunge până la 4.500 lei, în funcție de calificare, experiență și cunoștințele deținute”, ne-a precizat Mariana Savu, specialist HR al companiei.

Candidatul ideal iși iubește meseria, este serios și punctual

Sunt preferate persoanele punctuale, dornice de muncă, care știu să lucreze în echipă și iubesc meseria practicată. Totodată, flexibilitatea și seriozitatea sunt apreciate de angajator.
“Considerăm că principalul capital al unei societăți este reprezentat de oameni, motiv pentru care urmărim formarea și pregătirea permanentă a personalului”, adaugă Mariana Savu, specialist HR al companiei.

E de lucru tot anul, nu numai vara!

Pe lângă salariu, care este unul foarte bun, a lucra la CON POL-RO SERV înseamnă și stabilitate. “Societatea noastră lucrează pentru beneficiari mari, precum Mega Image, Jumbo, Automobile Bavaria, așa că avem lucrări pe toată perioada anului, indiferent de anotimp”, subliniază Mariana Savu.
Angajații companiei au contract de muncă pe perioadă nedeterminată (cu toate taxele achitate) și beneficiază și de abonamente medicale private.
De sărbători sau cu ocazia finalizării unor proiecte importante, se oferă prime. Totodată, se primesc tichete de masa – 20 de lei/zi lucrătoare.

Trimite CV-ul la office@conpolroserv.ro

Cine dorește să lucreze la compania de construcții CON POL-RO SERV, poate să trimită un CV la adresa de e-mail office@conpolroserv.ro sau să aplice pe https://conpolroserv.ro/cariere/.
Se mai poate lua legătura cu reprezentanții firmei și pe pagina de Facebook a companiei sau la numărul de telefon 0732.113.325 / 327.

* * *

CON POL-RO SERV are ca domeniu de activitate lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale. De asemenea, oferă și servicii de mentenanță (instalații electrice, sanitare, amenajări interioare și exterioare, reparații mobilier, uși, ferestre, montare/înlocuire ferestre cu geam termopan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here