Experți pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Satu Mare/regiunea Nord-Vest

601

Compania de recrutare Hashera caută experți pentru proiectul “Asistență tehnică pentru Supervizarea Lucrărilor din cadrul Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare/regiunea Nord-Vest”, finanțat prin POIM 2014-2020.

 Ce anume se caută

  • Diriginte de Șantier (atribuții de supraveghere a execuției lucrărilor în calitate de membru al echipei Supervizorului, pe diferite specialități – Construcții edilitare și de gospodărie comunală, Construcții civile, Industriale și agricole – categoria de importanță C);
  • Inginer de Cantități (măsoară și evaluează lucrările executate de Antreprenori);
  • Inginer Rezident (administrază contractele de lucrări).

Experții trebuie să aibă experiență semnificativă în supervizarea și/sau execuția lucrărilor de infrastructură pentru sistemele de alimentare cu apă și de canalizare, să fie buni comunicatori (vor ține legătura atât cu clientul, cât și cu constructorul), să lucreze cu plăcere în echipă și să aibă rezultate bune prin comunicare și colaborare.
La capitolul beneficia pot fi punctate stabilitatea 80 de luni în proiect, prezență continuă pe șantier până în decembrie 2023. De asemenea, ei vor fi parte a unei  echipe numeroase de experți, într-un proiect de anvergură. Compania Safege este o companie multinațională, care pune accent pe servicii de calitate.
CV-urile sunt așteptate la camelia@hashera.ro sau pe robert.ivan@suez.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here