Se caută bucătar și trei cameriste pentru un hostel din Costinești

277

Sezonul estival este tot mai aproape, iar unitățile hoteliere sunt în mare căutare de personal de specialitate. Patronii vor oameni dedicați, care știu să lucreze cu publicul și își iubesc meseria. Salariile sunt măricele, iar la acestea se adaugă uneori și cazare plus masă. Dacă socotim și tipsurile, o vară la mare, cu multă muncă și dedicare, poate aduce venituri substanțiale.

O unitate hotelieră din Costinești, de exemplu, caută bucătar și trei cameriste. “Vrem să gătească micul dejun și prânzul – un fel principal. Programul este de la 8 la 14, după care bucătarul este liber. Oferim, pe lângă salariu, cazare și două mese zilnice”, spune administratorul hotelului din Costinești.

Și cameristele vor beneficia, pe lângă leafă, de cazare și o masă pe zi. “Căutăm oameni serioși, responsabili, care vor să lucreze cu drag, într-un mediu prietenos. Cei care vor să lucreze ca bucătar sau cameristă mă pot suna la telefonul 0772.145.568”, subliniază administratorul.

Astfel de posturi, spun specialiștii în resurse umane, pot acoperi golurile financiare din pandemie și oferă și un debut sau o consolidare a carierei în industria hotelieră. În plus, se acumulează experiență care va fi de folos pe parcursul vieții profesionale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here