Olanda caută culegători de căpșuni. Vezi întreaga ofertă

219

EURES. Paleta locurilor de muncă în Spațiul Economic European este foarte diversificată – culegători de căpșuni, specialiști în IT, medici, tinichigii auto sau muncitori, angajatorii oferind, prin intermediul reţelei EURES România, 122 locuri de muncă vacante.
Potrivit datelor furnizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (ANOFM), cele mai multe sunt pentru Norvegia – 72 de joburi. Meseriile pentru care se caută oameni în Norvegia sunt instalator ventilație, instalator, mecanic auto, mecanic semiremorcă,  măcelar, dezosator, zidar/faianțar, vopsitor auto, tinichigiu auto, dar și medic și ortodont.

Pentru Olanda sunt 22 de locuri de muncă. Aici se caută  legumicultori, culegători de căpșuni, zmeură și praz.
Germania oferă 18 locuri de muncă pentru mecanici de proces, șoferi profesioniști, de camion și tehnicieni service.

Danemarca are disponibile 5 locuri de muncă pentru specialist IT – senior dezvoltator produse software, specialist IT – Data Engineer.
Cei care vor să lucreze în Belgia pot candida pentru două locuri de muncă, pe posturi de leader în domeniul angajament clienți (coordonator compartiment).
Și Italia are tot două locuri de muncă disponibile – cercetător în sisteme energetice și asistent senior ICT (infrastructura IT – asistent sistem).

Pentru Polonia este un singur loc de muncă liber, pentru un post de muncitor în depozit.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here