Nexus Electronics face angajări

566
*
Compania Nexus Electronics are nevoie de operator relații clienți, job potrivit pentru juniori și pentru entry-level. Totodată, firma are nevoie și de specialist servicii clienți – job full time, potrivit atât pentru entry-level, cât și pentru middle level.

Compania Nexus Electronics are nevoie de operator relații clienți, job potrivit pentru juniori și pentru entry-level. Totodată, firma are nevoie și de specialist servicii clienți – job full time, potrivit atât pentru entry-level, cât și pentru middle level.
Ceea ce este cel mai important la potențialii candidați este ca aceștia să aibă un profil tehnic, curiozitate și pasiune pentru unul din cele două domenii, tehnic – software sau vânzări.
“Ne ghidăm după faptul că angajăm oameni pentru oameni, nu doar profesioniști, recrutăm pentru atitudine și trainuim pentru skill-urile lor de vânzători”, spune Anca Cerăceanu, HR specialist la Nexus Electronics.

Pregătește-te pentru interviu!

Dacă vrei să aplici la unul dintre posturile scoase la concurs de compania Nexus Electronics, este bine să știi câte ceva despre firmă înainte să ajungi la interviu.
Încă din 2006, de când a intrat pe piață, obiectivul Nexus Electronics a fost să dezvolte soluții software performante și inovatoare, care să reducă din costurile operaționale și să maximizeze eficiența în companii. “Suntem mândri pentru că am reușit să câștigăm aprecierea a peste 1.200 de parteneri, oferindu-le servicii profesioniste, know-how și flexibilitate”, mai spune Anca Cerăceanu.
Scopul principal al companiei Nexus Electronics este de a-și susține partenerii în dezvoltarea business-urilor și îmbunătățirea imaginii afișate în fața clienților.
“Vrem să adăugăm valoare atât business-urilor și oamenilor cu care interacționăm, cât și activității noastre zilnice. Ne adaptăm caracteristicilor unice și specifice business-urilor cu care colaborăm, venind permanent cu idei pentru creșterea calității și valorii serviciilor oferite. Venim la birou motivați de provocările zilei și plecăm acasă cu satisfacția «misiunilor» îndeplinite. Nu uităm nici să ne distrăm, serile de board game-uri și ieșirile în oraș sunt un must-have lunar”, spun reprezentanții companiei.

Cum intri în contact cu recrutorul

Dacă te vezi deja în portretul angajatului căutat și dorești mai multe informații, accesează http://www.nexusromania.com/index.php/ro/ sau fă direct o vizită la biroul din Splaiul Unirii nr. 76. Poți să contactezi compania și telefonic, la 021.320.0561.
CV-ul și scrisoarea de intenție sunt așteptate la adresa de e-mail anca.ceraceanu@nexusromania.com. Adresa de facebook a companiei este https://ro-ro.facebook.com/NexusElectronicsRo/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here