London Stock Exchange Group vine în România și face 200 de angajări

54
Aceasta este clădirea de birouri în care vei lucra dacă te vei angaja la London Stock Exchange Group - LSEG, administratorul Bursei de la Londra

 

London Stock Exchange Group – LSEG, administratorul Bursei de la Londra, vine în România și face 200 de angajări. Compania de consultanţă imobiliară CBRE a anunţat, într-un comunicat, că a consiliat LSEG în tranzacţia de închiriere a 3.000 mp de spaţii de birouri în Bucureşti, destinate unui nou Centru de Servicii al grupului londonez.

Acesta va fi deschis în cursul acestui an în Campus 6, proiect dezvoltat de Skanska, situat în zona de centru-vest a Capitalei, lângă Universitatea Politehnică, un amplasament strategic ales de compania britanică. LSEG va angaja în prima fază peste 200 de persoane.

“Varietatea avantajelor de care beneficiază proiectul Campus 6, cum sunt apropierea de mijloacele de transport public, facilitățile deosebite, spațiile de co-working și zonele verzi unde angajații pot să muncească, să socializeze sau să se relaxeze, au cântărit semnificativ în decizia de a face din proiectul nostru sediul birourilor LSEG. Amplasarea Campus 6 lângă Universitatea Politehnică îi va oferi noului nostru chiriaș acces la o sursă extrem de importantă de forță de muncă talentată și înalt calificată”, a spus Aurelia Luca, Managing Director al Skanska România.

Atrași de forța de muncă bine calificată

Conform reprezentanților CBRE, principalele motive datorită cărora LSEG a ales România pentru a-și deschide noul centru de servicii sunt oportunitățile semnificative de creștere oferite de piața locală și forța de muncă bine calificată.

“Suntem încântați să anunțăm deschiderea în România a noului nostru centru de servicii din România. Pentru LSEG, România oferă o forță de muncă înalt calificată, un sistem educațional puternic și o bună infrastructură. CBRE a fost consultantul nostru strategic pe parcursul acestui proces și așteptăm cu nerăbdare să devenim un angajator pe piața locală”, a declarat James Nunn, Head of Group Property al London Stock Exchange Group.

Ce este London Stock Exchange Group

London Stock Exchange Group este un business de infrastructură a piețelor internaționale. Grupul se concentrează pe formarea de capital, proprietate intelectuală şi managementul riscului şi al bilanţului.
LSEG operează pe un model cu acces deschis, oferind opţiuni şi parteneriate clienţilor fiecăreia dintre liniile de business ale grupului.
Aceste linii de business includ: Bursa de la Londra, London Stock Exchange; Borsa Italiana; MTS (o piaţă europeană de instrumente cu venit fix); Turquoise (o platformă paneuropeană de tranzacţionare a capitalurilor); FTSE Russell, lider mondial în crearea de indici bursieri, benchmarking şi analize, care indexează active în valoare de aproximativ 16 trilioane de dolari; LCH (instituție care intermediază tranzacții cu instrumente financiare); LSEG Technology.
Cu sediul central în Marea Britanie şi activităţi semnificative în America de Nord, Italia, Franţa şi Sri Lanka, grupul are un număr de aproximativ 4.500 de angajaţi la nivel mondial.

Unde vei avea biroul

Dacă vei fi unul dintre angajații LSEG, vei avea biroul în Campus 6, lângă Universitatea Politehnică.

Campus 6 este cel mai nou complex de birouri construit de către dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska, în România. Ansamblul are o suprafață închiriabilă totală de 82.000 m² și include patru clădiri de clasă A. Aflat la intersecția dintre două bulevarde principale din București, Iuliu Maniu și Vasile Milea, noul proiect al Skanska beneficiază de o vizibilitate și poziționare excelente, având acces rapid la mijloacele de transport în comun (stația de metrou este vizavi de complex, iar stațiile de tramvai, autobuz și troleibuz sunt la doar 50 m). Apropierea de Pasajul Basarab asigură legătura facilă cu zonele de centru și de nord.

Campus 6 va funcționa ca un centru de întâlnire, unde reprezentanții companiilor chiriașe, angajații acestora și vizitatorii vor putea lucra, socializa și se vor relaxa.

Campus 6 va găzdui prima pistă de alergare din România construită pe un acoperiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here