La Marquardt Sibiu se fac angajări în fiecare joi!

1954

 

Marquardt Schaltsysteme S.C.S. România face angajări. Compania de la Sibiu a anunțat, pe pagina de Facebook, că face angajări săptămânal, în fiecare joi, de la ora 9 la ora 16!

La fabrica de la Sibiu, înfiinţată în anul 2005, lucrează peste 2.800 de angajaţi, atât în producţie, cât şi în alte domenii suport. Pentru Marquardt, locaţia din Sibiu reprezintă şi un centru de cercetare şi dezvoltare. Cea mai mare parte din produsele fabricate la Sibiu, precum şi serviciile oferite, sunt utilizate în industria auto din întreaga lume.

Nu ai CV? Ești ajutat să redactezi unul pe loc!

“Pentru a ușura contactul cu candidații din județul Sibiu care caută locuri de muncă, firma Marquardt România introduce un program săptămânal de lucru cu publicul pentru selectarea și angajarea de personal”, explică reprezentanții companiei pe pagina de Facebook.
Candidații sunt așteptați în fiecare joi, între orele 9.00 și 16.00, la sediul din strada München (vizavi de Aeroport) pentru a-și depune CV-ul. „Chiar dacă nu aveți un CV redactat, colegii noștri vă pot ajuta la completarea lui”, mai scriu reprezentanții fabricii de la Sibiu pe https://www.facebook.com/marquardtsibiu/.
Pe lângă salariu care este, spun oficialii de la Marquardt, atractiv, viitorii angajați mai beneficiază și de bonuri de masă, de transport gratuit și de asigurare privată de sănătate.

Ce posturi sunt

Pe site-ul companiei, la secțiunea cariere, https://marquardt-group.csod.com/ats/careersite/search.aspx?site=1&c=marquardt-group, sunt scoase la concurs mai multe posturi. Este vorba despre: coordonator proiecte echipamente industriale, inginer automatist, inginer calitate reclamații clienți, inginer industrializare, inginer industrializare – electronică, inginer testare software senior, junior software test engineer, manipulant mărfuri, mechanical design engineer, montator subansamble laser, montator subansamble SMT, montator subansamble THT, MVP specialist, operator calitate flux, operator la prelucrarea maselor plastice, programator ajutor, programator ajutor TET-SI, referent part-time, SAP support analyst, șef schimb, senior software engineer.

CV-urile sunt așteptate și la adresa de e-mail recrutare@marquardt-ro.com.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here