Job pentru Business Development Manager, vorbitor de maghiară

54

Vorbești fluent maghiara? Ești un om de vânzări pasionat de meseria ta? Atunci ai toate șansele să te numeri printre preferații companiei de recrutare HASHERA pentru postul de Business Development Manager.
Compania recrutează pentru o firmă din București, specializată în comercializarea ambalajelor alimentare cu destinație profesională. Clientul reprezintă în Europa de Est cele mai mari companii mondiale producătoare de ambalaje alimentare și farmaceutice.

Condiție obligatorie: să vorbești maghiara fluent

Candidatul ideal este o persoană matură, independentă, cu spirit antreprenorial, care are studii superioare și care vorbește limba maghiară fluent.
De asemenea, sunt necesare cunoștințe solide de limba engleză. Cunoașterea limbilor franceză și/sau italiană constituie un avantaj.
Candidatul ideal are permis de conducere categoria B, cunoștințe avansate de utilizare Microsoft Office și MS CRM, știe să comunice și să relaționeze și este disponibil pentru deplasări frecvente în țară și în străinătate.
Experiența pe un post similar constituie un avantaj.

Ce ai de făcut

Ca Business Development Manager, vei promova și gestiona portofoliul de produse al unor companii străine pe piețele Europei de Est (din domeniul ambalajelor pentru uz alimentar). De asemenea, vei colabora cu furnizorii externi, în mod special din Franța, Italia și Germania, vei actualiza în CRM toate datele privind vânzările și vei gestiona documentația aferentă vânzărilor în relația cu clienții și furnizorii.
Totodată, ca Business Development Manager, vei oferi suport în realizarea prezentărilor de marketing, vei participa la cursurile și ședințele de instruire organizate de firmă, vei elabora și redacta documentele și situațiile cerute de management (analize zilnice și lunare).

Ce beneficii vei avea

În primul rând, vei avea un pachet salarial consistent, care te va motiva, compus din salariu de bază și bonusuri. Vei avea o asigurare de sănătate privată și vei primi și bonuri de masă. De asemenea, lunar, vei avea alocată o sumă pentru dezvoltarea ta personală.
Atmosfera de la lucru este una plăcută, deschisă, colegii fiind dornici să se dezvolte.

Unde să trimiți CV-ul

Dacă vrei să candidezi la postul de Business Development Manager (vorbitor de maghiară), trimite CV-ul tău la adresa de e-mail camelia@hashera.ro sau aplică aici https://vreaulocdemunca.ro/job/business-development-manager/.

Relații se pot obține și sunând la numărul de telefon 0752.099.266.

Baftă!

Imagine de Flash Alexander de la Pixabay

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here