IGSU scoate la concurs 198 de posturi

207

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) are disponibile 198 de posturi, la nivel național, prin încadrare directă. 121 sunt pentru ofițeri, 72 pentru subofițeri și 5 pentru personalul civil.
Posturile scoase la concurs vizează domeniile juridic, logistic, achiziții publice, preventiv, financiar, resurse umane, IT, educație fizică, comunicare, operativ și transport.
13 posturi sunt la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (patru pentru prevenirea situațiilor de urgență, trei pentru analiză și coordonare intervenții, unul pentru logistică, unul pentru achiziții publice, unul pentru resurse umane, unul pentru financiar, unul pentru juridic, unul pentru informare și relații publice).


185 de posturi sunt pentru 40 de inspectorate pentru situații de urgență,  Baza pentru Logistică a IGSU, Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, Baza de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina și depozitele de rezerve proprii Mizil, Șinca Veche și Tecuci. Astfel, sunt 46 de posturi pentru comunicații și informatică, 42 pentru prevenire situații de urgență, 22 pentru logistică, 22 pentru financiar, 21 pentru resurse umane, 12 pentru achiziții publice, nouă pentru juridic, opt pentru educație fizică (instructori sportivi), trei pentru conducători auto.
Cererile de înscriere pot fi depuse până pe 10 ianuarie 2018, la structurile de resurse umane din cadrul unităților organizatoare. Dosarele de recrutare necesare participării la concurs se pot depune până la data de 26 ianuarie 2018.

În ce constă examenul

Examenul va fi structurat pe două componente, constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

* * *
Toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente posturilor vacante enumerate mai sus, pot consulta site-urile celor 47 de unități beneficiare sau pot opta pentru obținerea informațiilor de interes prin accesarea http://www.igsu.ro, secțiunea “Anunțuri”. Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here