Conferințele 6C. Ești antreprenor sau angajat?

620

 

Sâmbătă, 17 februarie, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic (Calea Dorobanţilor, nr. 50B) din Bucureşti, se va desfășura prima ediție din 2018 a Conferințelor 6C: CARIERĂ.
Evenimentul se va derula pe trei sesiuni. Este vorba despre „Problem Solving”, „Învață de la trei mentori de top” și „Influential Leadership”.
În cadrul conferinței, vei putea afla ce tip de personalitate îți trebuie ca să ai succes ca angajat sau pe cont propriu, ce atitudine te duce mai repede la succes măsurabil în sfera profesională, care este cel mai important și cel mai incomod instrument de măsurare a succesului profesional, cum poţi să faci Self Ledership ca să obţii rezultate şi să devii exemplu pentru oamenii care contează, care sunt cele trei elemente esențiale ale oricărui proiect profesional, precum și cum să-ți rezolvi problemele în toate cele patru arii ale vieții și cum poți să fii un lider bun acasă și la serviciu.


La întrebări vor răspunde trainerul Andy Szekely, care inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker, Remus Bălan, trainer specializat în managementul performanţei şi dezvoltarea competenţelor pentru atingerea potenţialului maxim, Ionuț Popescu, specialist în investiții imobiliare, antreprenor orientat pe rezultate, și Roxana Huștiu, general manager AS Training & Coaching.
Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele șase arii importante din viața unui om:
Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate și Bani), Corp (Energie și Vitalitate), Contribuție (Public Speaking), Creștere (Evoluție personală).
Pentru rezervarea locului și plata acestuia, accesează https://conferintele6c.ro/cariera#inscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here