ARCUB caută doi actori și două actrițe din București

52

 

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București organizează pe 26 și 27 aprilie 2018, un casting pentru un proiect româno-franco-german, a cărui premieră va avea loc în luna mai 2019. Se caută doi actori și două actrițe din București, indiferent de vârstă, care să poată juca în limba franceză (opțional și în germană) și să aibă disponibilitate pentru un angajament pe termen lung.

Dacă ești interesat de proiect, trimite CV-ul, însoțit de un showreel, fotografii și o scrisoare de intenție, la ciedesogres@gmail.com, până miercuri, 25 aprilie inclusiv.
Proiectul – spectacolul „Itinerariu”, regizat de Eugen Jebeleanu, – este susținut de Institutul Francez și Institutul Cutural Român în cadrul sezonului România – Franța 2019, co-produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, pe un text scris de Yann Verburgh. Scenografia este semnată de Velica Panduru, iar compoziția muzicală aparține lui Rémi Billardon.

Echipa de actori este alcătuită din actori francezi ai Compagnie des Ogres, actori români și un actor german. Spectacolul tratează tema construcției identitare individuale în raport cu Europa de azi și trecutul său, și se va juca în trei limbi: română, franceză și germană.

Calendarul repetițiilor

29 octombrie – 4 noiembrie 2018
18 februarie – 8 martie 2019
o săptămână pe parcursul lunii martie 2019
15 aprilie – 5 mai 2019
o săptămână în cursul lunii mai, pentru premiera franceză.

* * *

Spectacolul se va repeta și juca în Franța, România și Germania, pentru cel puțin două stagiuni 2018/2019 și 2019/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here