600 de manageri din turism și ospitalitate vor învăța de la antreprenori renumiți

41

 

Asociația „Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor” EUROPROJECT împreună cu jucători importanți din industrie implementează proiectul Hospitality Management Academy, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Hospitality Management Academy este primul proiect realizat cu finanțare europeană care vine în sprijinul managerilor și antreprenorilor din industria turismului din România prin facilitarea formării profesionale la cel mai înalt nivel.

Jucători importanți din industrie vor oferi din know how-ul lor cursanților înscriși în proiect. Este vorba despre Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines, Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România, GM IBIS Continental Hotels, Răzvan Pîrjol, președinte Skal International Bucharest și Bucharest Tourism Board, Răzvan Andrei Nacea – Seytour, managing director, business coach&trainer, Micuț Constantin, Senior Associate, Trend Hospitality Micut Constantin.

„Fara o educație solidă nu vom putea să oferim servicii de calitate în turism. E important să ne transmitem know how-ul, să strângem echipe, să înțelegem trendurile, să înțelegem ce înseamnă să punem clientul înaintea tuturor celorlalte preocupări ale noastre și acest curs va contribui ca aceste lucruri să se întâmple”, a declarat Dragoș Anastasiu, președintele grupului Eurolines România.

În perioada august 2018 – mai 2019 se vor organiza cursuri pentru 600 de profesioniști din turismul românesc care activează în zonele Sud-Vest, Centru și Sud-Est. Se vor asigura mentorat și coaching pentru 200 de profesioniști din industrie, cursuri intensive pentru echipele de resurse umane din aceste regiuni precum și networking și comunicare între principalii stakeholderi din turism, activi în cele trei regiuni vizate.

Se poate înscrie în Bootcamp orice persoană cu studii superioare care face parte din structura managerială a unei agenții de turism, hotel sau servicii conexe turismului din regiunile incluse în proiect.

Sunt incluse în proiect cele mai turistice regiuni din țară: Litoralul, Delta Dunării, Valea Prahovei dar și județe cu potențial precum Alba Iulia, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Vrancea și altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here