6 posturi la Direcția de Urbanism de la Primăria Capitalei

322

Vreți să lucrați pentru a face împreună o Capitală în care nevoile de dezvoltare urbană și exigențele de mediu se armonizează după criterii europene? Vreți să ajutați municipalitatea să pună ordine în urbanism, să protejeze și să conserve patrimoniul arhitectural al Capitalei, ca să avem cu toții un București de care cu adevărat să ne placă?

Vă puteți alătura echipei de urbaniști din PMB, pe cele 6 posturi vacante din cadrul Direcției Generale Urbanism și Amenajarea Teritoriului – Serviciul de Autorizare. Sunt disponibile în această perioadă 4 posturi de expert, clasa I, grad profesional superior și 2 posturi de expert, clasa I, grad profesional principal.
Ca să puteți participa la concurs aveți nevoie de diplomă de licență în domeniul arhitecturii și vechime minimă în specialitatea studiilor de 7, respectiv 5 ani.

Înscrierile pentru concurs se fac până marți, 12 iulie, ora 15.00, la sediul Primăriei Capitalei, Direcția Managementul Resurselor Umane, iar concursul va avea loc pe data de 25 iulie 2022.

Mai multe informații referitoare la concurs puteți afla de pe linkul următor:

https://doc.pmb.ro/…/2022/anunt_concurs_DU_20220623.pdf

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here